Velkommen til FRB selskabslokaler

Frederiksbergs hyggeligste festlokaler

Vores koncept

Vi elsker mad og for os er det meget mere end bare en passion, vi stræber efter det bedste og derfor er så meget som muligt af vores mad hjemmelavet. I køkkenet finder man vores chefkok Asbjørn Jensen og hans team som er klar til at sammensætte den helt rette menu til jeres arrangement, vi tilpasser menuen efter jeres behov og ønsker.

Selskabslokaler

Oplev nogle helt unikke selskabslokaler midt på Frederiksberg. Skal I holde bryllup, konfirmation, fødselsdag, firmafest, barnedåb eller andet, så skal i opleve Frb Rådhuskælders selskabslokaler.

Det største lokale hedder Festsalen og kan have selskaber med helt op til 120 gæster. Det flotte sildeparket gulv, det hvælvede loft og den levende pejs i salen, danner nogle helt unikke rammer for enhver fest.

Vores mindre og mere intime lokale hedder Borgmesterstuen og kan have selskaber på op til 25 gæster. Her finder man også det flotte sildeparket gulv samt de hvælvede lofter. Med sin mindre størrelse skaber lokalet en helt special hyggelig stemning som er perfekt til at afholde et mindre arrangement eller fest.

Send os en forespørgelse, så kontakter vi jer med et uforpligtende tilbud vi tilpasser jeres ønsker og aftaler en tid hvor I kan komme forbi og se lokalerne.

Vi gælder os til at hjælpe jer med at gøre jeres arrangement til noget helt særligt. 

så send os en forespørgsel eller kontakt os på telefon 33 11 03 13 og lad os hjælpe jer med det næste arrangement.